Puštene su u rad nove Internet stranice tvrtke Poslovne Zone d.o.o.

Početkom godine tvrtka Poslovne Zone d.o.o. dobilo je novo vodstvo tvrtke i novu ekipu. Nova ekipa je donijela sa sobom i novu poslovnu politiku koja je uključivala novu strategiju, način rada i pristup poslu. Budući da stare Internet stranice nisu pratile novonastalo stanje, prišlo se izradi novih.

Izrađene su potpuno nove stranice koje će svojim dizajnom, strukturom i logikom, načinom prezentacije i sadržajem pomoći privlačenju novih investitora u poslovne zone varaždinske županije.
 
Puštene su u rad nove Internet stranice tvrtke Poslovne Zone d.o.o.
 
 
 

izrada programa prema narudžbi Izrađujemo programe prema specifikacijama naručitelja. Ukoliko imate potrebu za specifičnim rješenjem kojeg nema na tržištu ili vas odgovarajuća rješenja ne zadovoljavaju, na pravom ste mjestu.
izrada web stranica Ako trebate Internet stranice, možda Webshop s plaćanjem kreditnim karticama ili aplikaciju koja će se izvršavati unutar Intranet okruženja vaše tvrtke, obratite nam se.
ISO konzultacije Ukoliko namjeravate uvesti sustav kvalitete u vašu tvrtku tada ćemo vam pomoći svojim konzultantskim uslugama da pripremite potrebnu dokumentaciju i da se pripremite za certifikaciju tvrtke.

Tražimo .NET developera


Želite li se baviti razvojem .NET rješenja, kontaktirajte nas.

Podijeli


Objavite sadržaj stranice na društvenim mrežama i podijelite s prijateljima.
Objavi na Facebooku Objavi na Twitteru Objavi na StumbleUpon Objavi na Delicious Objavi na Delicious Proslijedi prijatelju

Skype kontakt


Kontaktirajte nas odmah preko Skype-a! Contact us!

Evidencija radnog vremena       ISO konzultacije     Tržište nekretnina     PC4U
©2017. Infomodul d.o.o.. Sva prava pridržana. Franje Galinca 1c, HR-42000 Varaždin. Telefon 042/206 999. E-mail: info@infomodul.hr | Impressum | Uvjeti korištenja | Dodaj u favorites