Pušten je u rad Webshop za on-line prodaju računala

Izradili smo Webshop za on-line prodaju računala i pripadajućih komponenata. Webshop je pogonjen CMS-om koji radi u pozadini i služi za administraciju članaka, proizvoda, cijena. Također je implementirano on-line plaćanje kreditnim karticama u realnom vremenu.

Pogledajte kako to izgleda ovdje pc4u.hr.
 
Pušten je u rad Webshop za on-line prodaju računala Pušten je u rad Webshop za on-line prodaju računala | Infomodul d.o.o.

 
Ovaj Webshop je potpuno dinamične prirode i svi se sadržaju na njemu prikazuju dinamički. Ovo se odnosi na prikaz sadržaja naslovnice, tekstova svih članaka i svih informacija o proizvodima.

On sadrži administracijski dio koji omogućuje administratoru stranica da uvijek može mijenjati njihov sadržaj.

U Webshopu je integriran i modul za on-line plaćanje kreditnim karticama u realnom vremenu. Pri kupnji se provjeravaju podaci o korisniku i kartici te se nakon provedene autorizacije provodi naplata.

U administraciji Webshopa se također koristi naše programsko rješenje Infomodul CRM koje osim administracija proizvoda i usluga sadrži mogućnost importa proizvoda, update cijena, održavanje i upload slika na server te informacije o klijentima, kontaktima, izrade ponuda, računa, ostalih dokumenata itd.

Pogledajte Webshop ovdje: www.pc4u.hr.
 
 

izrada programa prema narudžbi Izrađujemo programe prema specifikacijama naručitelja. Ukoliko imate potrebu za specifičnim rješenjem kojeg nema na tržištu ili vas odgovarajuća rješenja ne zadovoljavaju, na pravom ste mjestu.
izrada web stranica Ako trebate Internet stranice, možda Webshop s plaćanjem kreditnim karticama ili aplikaciju koja će se izvršavati unutar Intranet okruženja vaše tvrtke, obratite nam se.
ISO konzultacije Ukoliko namjeravate uvesti sustav kvalitete u vašu tvrtku tada ćemo vam pomoći svojim konzultantskim uslugama da pripremite potrebnu dokumentaciju i da se pripremite za certifikaciju tvrtke.

Tražimo .NET developera


Želite li se baviti razvojem .NET rješenja, kontaktirajte nas.

Podijeli


Objavite sadržaj stranice na društvenim mrežama i podijelite s prijateljima.
Objavi na Facebooku Objavi na Twitteru Objavi na StumbleUpon Objavi na Delicious Objavi na Delicious Proslijedi prijatelju

Skype kontakt


Kontaktirajte nas odmah preko Skype-a! Contact us!

Evidencija radnog vremena       ISO konzultacije     Tržište nekretnina     PC4U
©2017. Infomodul d.o.o.. Sva prava pridržana. Franje Galinca 1c, HR-42000 Varaždin. Telefon 042/206 999. E-mail: info@infomodul.hr | Impressum | Uvjeti korištenja | Dodaj u favorites