O nama

Infomodul d.o.o. je informatička tvrtka orijentirana razvoju softverskih poslovnih rješenja
 
Cilj nam je u konstantnim kontaktima izrađivati poslovna rješenja koja će zadovoljiti potrebe naručitelja, unaprijediti njegove poslovne procese i samim time smanjiti mu troškove poslovanja.

Orijentiramo se prvenstveno prema izradi kvalitetnih poslovnih aplikacija jer takvih nedostaje na našem tržištu.

Poseban naglasak stavljamo na kvalitetu proizvoda jer smatramo da je jedino na taj način moguće uspostaviti dugoročniji kontakt s klijentima s tendencijom da nam postanu partneri.

Otvoreni smo za sve vrste suradnje pa ako želite uspostaviti kontakt sa nama možete to učiniti ovdje.
 
 

izrada programa prema narudžbi Izrađujemo programe prema specifikacijama naručitelja. Ukoliko imate potrebu za specifičnim rješenjem kojeg nema na tržištu ili vas odgovarajuća rješenja ne zadovoljavaju, na pravom ste mjestu.
izrada web stranica Ako trebate Internet stranice, možda Webshop s plaćanjem kreditnim karticama ili aplikaciju koja će se izvršavati unutar Intranet okruženja vaše tvrtke, obratite nam se.
ISO konzultacije Ukoliko namjeravate uvesti sustav kvalitete u vašu tvrtku tada ćemo vam pomoći svojim konzultantskim uslugama da pripremite potrebnu dokumentaciju i da se pripremite za certifikaciju tvrtke.

Tražimo .NET developera


Želite li se baviti razvojem .NET rješenja, kontaktirajte nas.

Podijeli


Objavite sadržaj stranice na društvenim mrežama i podijelite s prijateljima.
Objavi na Facebooku Objavi na Twitteru Objavi na StumbleUpon Objavi na Delicious Objavi na Delicious Proslijedi prijatelju

Skype kontakt


Kontaktirajte nas odmah preko Skype-a! Contact us!

Evidencija radnog vremena       ISO konzultacije     Tržište nekretnina     PC4U
©2017. Infomodul d.o.o.. Sva prava pridržana. Franje Galinca 1c, HR-42000 Varaždin. Telefon 042/206 999. E-mail: info@infomodul.hr | Impressum | Uvjeti korištenja | Dodaj u favorites