Infomodul Webshop

Želite li otvoriti svoj webshop u kratkom vremenu i ponuditi svoje proizvode na regionalnoj ili čak globalnoj razini, tada je Infomodul Webshop pravo rješenje za vas.
 
Infomodul Webshop
 
Infomodul Webshop je alat koji vam omogućava da upravljate prodajom proizvoda ili usluga u sklopu Webshopa na Internet stranicama. Ovo programsko rješenje može biti u upotrebi u bilo kojoj tvrtki koja želi svoje proizvode ili usluge ponuditi širem krugu kupaca.

Kao glavne prednosti Webshopa ističemo slijedeće:
- Mali troškovi „otvaranja“ web dućana u odnosu na klasični
- 24/7 dostupnost dućana – dućan je „otvoren“ i dok vi spavate
- Veća dostupnost do korisnika – osim lokalno možete prodavati regionalno ili globalno
- Lako upravljanje sadržajem – sami upravljate artiklima baš kao i u stvarnom dućanu


Proizvodi

Upišite svoje proizvode (ili usluge) koje nudite. Proizvodi se dodaju u kategorije i podkategorije. Uz njih upišite podatke poput naziva, oznake, jamstva, količine, jedinice mjere, cijene (nabavna, maloprodajna, veleprodajna, za kartice itd.), dostupnosti, jamstva.

Uz svaki proizvod se može dodati neograničen broj karakteristika proizvoda (npr. boja, visina, težina, duljina itd.). Karakteristike služe da se prema njima neki proizvod može detaljno pretraživati.

Uz svaki proizvod se mogu dodati vezani proizvodi pa se ti proizvodi prikazuju uz proizvod koji korisnik trenutno gleda (npr. uz fotoaparate se prikažu torbice ili dodatne baterije i sl.).

Kao dodatna opisna vizuelna komponenta, uz svaki se proizvod mogu pridijeliti slike proizvoda. Slike su vrlo bitne u Webshopu jer kupac dotični proizvod nije vidio pa mu je velika pomoć slika uz proizvod. Dokazano je da se više prodaju proizvodi koji imaju sliku nego oni bez nje.
Količina pridruženih slika također nije ograničena, a koji je najbolji broj uz svaki proizvod ovisi o tome kako će biti prikazan u samom webshopu.


Cijene

Imajte nadzor nad cijenama. Postavite marže na svaki proizvod posebno, prema kategoriji proizvoda ili za svaki raspon cijena posebno.


Upiti

Svaka registracija ili upit kupca preko Webshopa se zajedno sa podacima kupca, automatski upisuje u bazu podataka nakon čega samo trebate obraditi upit i kupcu poslati ponudu, račun ili ispostaviti robu.


On-line plaćanje

Prilikom kupovine u Webshopu, kupac može zatražiti ponudu koja mu stiže na e-mail adresu i prema njoj platiti gotovinom, virmanom ili e-bankingom.
Na samom Webshopu kupac može obaviti plaćanje kreditnim karticama on-line uz sigurnu autentifikaciju na rate ili jednokratno.


Dokumenti

Kroz Webshop imate pregled kreiranih ponuda i računa. Ponude se preko weba kreiraju automatski nakon čega ih možete mijenjati, kopirati izrađivati iz njih račune i sl.


Članci

Kroz korisničko sučelje postoji mogućnost upisa i administracije članaka koji se prikazuju na stranicama (npr. na naslovnici, „o nama“, proizvodi/usluge, kontakt itd.).
Također postoji administracija vijesti za prikaz na naslovnici i to po želji onih koje bi bile zanimljive posjetiteljima (npr. novi proizvodi, akcije i sl.). Tekstovi članaka se mogu upisati na više jezika pa se ovisno o odabranom jeziku na webshopu prikazuju na tom jeziku. Uz svaki članak se mogu dodati i slike.


Notifikacije e-mailom

Imajte nadzor nad onim što se događa na Webshopu na način da primate e-mailove kad se netko na Webshopu registrira, kad pošalje upit, kad kreira ponudu ili kad plaća kreditnim karticama. I kad niste za računalom, obavijesti će vam stići na e-mail adresu nakon čega možete poduzeti daljnje akcije.


Integracija sa drugim sustavima

Webshop je moguće povezati i sa drugim sustavima za import ili export podataka kao što je to već napravljeno za vodeće dobavljače informatičke opreme (Asbis, Microline, MSAN, Recro).
 
 

izrada programa prema narudžbi Izrađujemo programe prema specifikacijama naručitelja. Ukoliko imate potrebu za specifičnim rješenjem kojeg nema na tržištu ili vas odgovarajuća rješenja ne zadovoljavaju, na pravom ste mjestu.
izrada web stranica Ako trebate Internet stranice, možda Webshop s plaćanjem kreditnim karticama ili aplikaciju koja će se izvršavati unutar Intranet okruženja vaše tvrtke, obratite nam se.
ISO konzultacije Ukoliko namjeravate uvesti sustav kvalitete u vašu tvrtku tada ćemo vam pomoći svojim konzultantskim uslugama da pripremite potrebnu dokumentaciju i da se pripremite za certifikaciju tvrtke.

Tražimo .NET developera


Želite li se baviti razvojem .NET rješenja, kontaktirajte nas.

Podijeli


Objavite sadržaj stranice na društvenim mrežama i podijelite s prijateljima.
Objavi na Facebooku Objavi na Twitteru Objavi na StumbleUpon Objavi na Delicious Objavi na Delicious Proslijedi prijatelju

Skype kontakt


Kontaktirajte nas odmah preko Skype-a! Contact us!

Evidencija radnog vremena       ISO konzultacije     Tržište nekretnina     PC4U
©2017. Infomodul d.o.o.. Sva prava pridržana. Franje Galinca 1c, HR-42000 Varaždin. Telefon 042/206 999. E-mail: info@infomodul.hr | Impressum | Uvjeti korištenja | Dodaj u favorites