Infomodul Kvaliteta - rješenje namijenjeno organizaciji dokumentacije prema ISO normama

Infomodul Kvaliteta je programsko rješenje koje omogućava tvrtkama, koje imaju uveden sustav kvalitete prema ISO normi ili ga tek namjeravaju uvesti, jednostavnu organizaciju dokumentacije koja se prema konkretnoj ISO normi mora voditi.

Upisivanje dokumenata, usporedba različitih verzija dokumenata, povezivanje dokumenata, kreiranje i popunjavanje obrazaca neke su od funkcionalnosti rješenja koje će vam uvelike pomoći kod održavanja ISO dokumentacije.

Na taj se način možete posvetiti vašem poslu bez da ne gubite dodatno vrijeme za održavanje dokumentacije.
 
Infomodul Kvaliteta - rješenje namijenjeno organizaciji dokumentacije prema ISO normama
 
Infomodul Kvaliteta je softverski proizvod koji omogućava tvrtkama organiziranje dokumentacije koja se prema ISO normi mora voditi. Kompletno vođenje dokumentacije vodi se kroz program te nije potrebno posebno ispisivati dokumente. Naravno svaki se dokument može i ispisati prema želji.

U programu se vodi kompletna evidencija dokumenata, verzije dokumenata, podaci o tome kad je netko dokument izradio, kontrolirao i ovjerio. Program čuva dokumente na način da se uvijek zna koji dokument je vezan uz pojedinu točku ISO norme te se kroz ovaj dio razlikuje od "klasičnih" sistema za organiziranje dokumenata.

Program omogućava da se specifični obrasci (tablice, check liste, korisnički definirane liste, ...), koje neka tvrtka kroz poslovanje želi voditi, mogu direktno kreirati u programu. Nakon što ih npr. manager kvalitete kreira, korisnici ih ispunjavaju i prema potrebi mogu ispisati.

Budući da se cijela dokumentacija održava kroz program što znači da se dokumenti ispisuju samo kad je to zaista potrebno, na ovaj je način ugrađena ekološka komponenta u program koja se očituje kroz štednju papira.

Financijski aspekt je ugrađen na način da se korištenjem programa smanjuje vrijeme koje se mora trošiti na vođenje ISO dokumentacije te se tvrtka može posvetiti svom primarnom poslovanju.
 
 

izrada programa prema narudžbi Izrađujemo programe prema specifikacijama naručitelja. Ukoliko imate potrebu za specifičnim rješenjem kojeg nema na tržištu ili vas odgovarajuća rješenja ne zadovoljavaju, na pravom ste mjestu.
izrada web stranica Ako trebate Internet stranice, možda Webshop s plaćanjem kreditnim karticama ili aplikaciju koja će se izvršavati unutar Intranet okruženja vaše tvrtke, obratite nam se.
ISO konzultacije Ukoliko namjeravate uvesti sustav kvalitete u vašu tvrtku tada ćemo vam pomoći svojim konzultantskim uslugama da pripremite potrebnu dokumentaciju i da se pripremite za certifikaciju tvrtke.

Tražimo .NET developera


Želite li se baviti razvojem .NET rješenja, kontaktirajte nas.

Podijeli


Objavite sadržaj stranice na društvenim mrežama i podijelite s prijateljima.
Objavi na Facebooku Objavi na Twitteru Objavi na StumbleUpon Objavi na Delicious Objavi na Delicious Proslijedi prijatelju

Skype kontakt


Kontaktirajte nas odmah preko Skype-a! Contact us!

Evidencija radnog vremena       ISO konzultacije     Tržište nekretnina     PC4U
©2017. Infomodul d.o.o.. Sva prava pridržana. Franje Galinca 1c, HR-42000 Varaždin. Telefon 042/206 999. E-mail: info@infomodul.hr | Impressum | Uvjeti korištenja | Dodaj u favorites