Hipermarket webshop omogućava prodaju računala i pripadajuće opreme

Svjetlo dana ugledao je još jedan novi webshop za prodaju računala i vezanih proizvoda.

Uz standardni dio za upravljanje sadržajem, izrađeno je i sučelje za povezivanje sa servisima distributera računalne opreme te preuzimanju njihovih informacija o proizvodima.
 
Hipermarket webshop omogućava prodaju računala i pripadajuće opreme
 
Koristeći sučelje za povezivanje sa servisima vodećih hrvatskih distributera, informacije o proizvodima preuzete su automatski i upisane u bazu podataka. S obzirom na to da je u ponudi više od 10000 proizvoda, jasno je koliko je vremena ušteđeno prilikom upisa proizvoda.

Uz informacije o proizvodima, upisane su i cijene, dostupnost proizvoda, karakteristike, slike. Sve ove akcije pokreću se na par klikova. Ovo je neprocjenjiv alat ukoliko želite u svakom trenutku imati pravu informaciju o tome da li je proizvod dostupan ili ne, imati pravu cijenu i prikazati sliku proizvoda što je prilikom kupovine na internetu vrlo važno.
 
 

izrada programa prema narudžbi Izrađujemo programe prema specifikacijama naručitelja. Ukoliko imate potrebu za specifičnim rješenjem kojeg nema na tržištu ili vas odgovarajuća rješenja ne zadovoljavaju, na pravom ste mjestu.
izrada web stranica Ako trebate Internet stranice, možda Webshop s plaćanjem kreditnim karticama ili aplikaciju koja će se izvršavati unutar Intranet okruženja vaše tvrtke, obratite nam se.
ISO konzultacije Ukoliko namjeravate uvesti sustav kvalitete u vašu tvrtku tada ćemo vam pomoći svojim konzultantskim uslugama da pripremite potrebnu dokumentaciju i da se pripremite za certifikaciju tvrtke.

Tražimo .NET developera


Želite li se baviti razvojem .NET rješenja, kontaktirajte nas.

Podijeli


Objavite sadržaj stranice na društvenim mrežama i podijelite s prijateljima.
Objavi na Facebooku Objavi na Twitteru Objavi na StumbleUpon Objavi na Delicious Objavi na Delicious Proslijedi prijatelju

Skype kontakt


Kontaktirajte nas odmah preko Skype-a! Contact us!

Evidencija radnog vremena       ISO konzultacije     Tržište nekretnina     PC4U
©2017. Infomodul d.o.o.. Sva prava pridržana. Franje Galinca 1c, HR-42000 Varaždin. Telefon 042/206 999. E-mail: info@infomodul.hr | Impressum | Uvjeti korištenja | Dodaj u favorites